Tävling Gåsaslaget 2020

Publicerad: 2020-10-27

GÅSASLAGET - den 24 oktober 2020

Rekorddeltagande på lördagens tävling!

Inte mindre än 58 par hade anmält sig till årets sista tävling.

Utmärkt bana och bra golfväder erbjöds till deltagarna denna lördag och golfkrogen serverade den numera berömda Lucys jättekorv.

De åtta bäst placerade hade att se fram emot priser som gås, kalkon, kyckling mm.

Som nu råder under Corvid-19 tider så är det ingen gemensam prisutdelning utan priserna hämtas på tider klubben anslår, onsdag kl 17-17.30. Efter spel åker man hem.

Ett stort tack till klubbens Tävlingskommitté med Magnus A. som ordförande, som hade ett styvt jobb med att genomföra denna tävling. I tjänst från 07.30 till 19.00, vilket vi spelare är tacksamma för som deltog denna dag.

Pris till nr 1-8 hämtas i klubbhuset:

Onsdag 28/10 kl.17.00-17.30

Priser som inte avhämtats på ovanstående tid tillfaller klubben.

Tävlingsledare Magnus Augustsson, mariemagnus@telia.com, 070-9356160

Sponsor Ljungbyheds GK

GåsResultat

Övriga resultat se på mingolf.se

Tävlingskommittens Monica J. lämnade ut priser till Keit Eriksson i lag med Jan Thornström som vann var sin gås och Jan Nilsson som spelade med Carina Slyte som vann var sin kalkon.

Gåspris2020