SPONSORGOLFEN 2019

Publicerad: 2019-09-20

Sponsorgolf 2019 - Den 20 september

Till Årets Sponsorgolf hade så mycket som 23 lag anmält sig till (46 spelare).

Spelformen var Partävling-fyrboll bästboll-slaggolf.

Vädret var inte bästa, blåst & regn, men det verkade som om detta inte påverkade spelarna så mycket sett till de fina resultaten man uppnådde denna dag.

Dagen startade med att klubben bjöd på lunch från golfkrogen och man hade lite information om hur året hade gått och om nya avtal som var tecknade med Banskötslen, GML Sport AB och med PEAB, arrende av klubbhus & banan som nu kommer att sträcka sig över fem år.

Ordförande påtalade hur viktiga klubbens sponsorer är för dess verksamhet och hoppades på att man forsatt stödjer klubben  nästa år.

Dagen avslutades med att man utsåg ÅRETS SPONSOR 2019 som blev PEAB med deltagare Håkan Billing och Ricard Sjöberg. De övertog nu vandringspriset från Handelsbanken, en fin staty av en golfare.

Nästa tävling är kommande lördag-söndag som är en par tävling som sponsrar av Jonny Losell Projekledning AB och sista tävlingen för denna säsong är Gåsagolfen lördagen 26 oktober denna också en partävling som sponsrar av Emils Frakt AB.

Vintergolfen lördagar-söndagar startar sedan lördagen den 2.a november.

Se hemsidan för mer info www.ljungbyhedsgk.se

"Otta"

Resultat tryck här

sponsor19_1

Priser från Bjärhus Gårdsbutik, Klippan

sponsor19_2

Nämast flagg av damerna på hål 1 kom Maria Winter, 4,44 cm

sponsor19_3

Närmast av herrarna på hål 1 kom Åke Karlsson 2,35 cm

sponsor19_4

ÅRETS SPONSOR blev PEAB med Rickard Sjöberg och Håkan Billing. GRATTIS!

sponsor19_5

På 2:a plats Team Svegart med Åke Karlsson och Jonny Andersson.

sponsor19_6

På 3:e plats LR system/Emils Frakttjänst med Jörgen Toresson, Emils Frakttjänst och Lars Hederström från LR-System AB.

På fotot Lars Hederström & saknas på bilden Jörgen Toresson

sponsor19_7