Ordförande har ordet

Publicerad: 2018-09-30

Otta

ORDFÖRANDE HAR ORDET MED EN SOMMARHÄLSNING FRÅN STYRELSEN.

Här kommer lite information om vad som hänt, händer på banan och i klubben.

I Våras hade klubben möte med PEAB och GML om en förlängning av de ingångna avtalen om drift och skötsel av banan och dessa är nu över tre år, vilket är positivt för alla parter.

Styrelsen har gjort en del satsningar på att få fler medlemmar och att klubben syns mer med golfbanan och restaurangen. Sommargolfskolan över två dagar för ungdomar upp till 16 år, prova på golf en dag, deltagande vid aktiviteter i Parken Ljungbyhed och detta har gjort att vi kan se en ökning av medlemmar och framför allt att vi har fler ungdomar nu som spelar golf, då klubben erbjuder fria Range bollar och låg medlemsavgift första året.

Andra åtgärder för att stärka ekonomin är Pantamera, Dirma, Svenska Spel.

Dirma erbjuder ett enkelt sätt att få inkomster till vår klubb helt gratis.Registrera er gärna och tjäna pengar till klubben, detta gäller också Svenska Spel.

Pantamera där klubben både hjälper miljön och får pengar till klubben.Lämna burkar och pet-flaskor till klubben som kommer att ha öppet vissa dagar i veckan för att lämna dessa och telefon 0733-722 454 för avtala tid.

All information om dessa aktiviteter hittar man på klubbens hemsida.

Vi har också förnyat ett avtal om uthyrning av tre nya El-bilar till medlemmarna och våra greenfee gäster.

Säsongen har startat med en ökning av greenfee mot förra året vid denna tid och fler medlemmar till klubben, fler deltagare vid våra tävlingar gör att styrelsen ser positivt på framtiden.

Bemanningen av receptionen har kanske styrelsen en lösning på. Förhandlingar pågår. Viktigt att detta löser sig.

Äntligen börjar golfveckan att närma sig som är vecka 29 med de sedvanliga tävlingarna med en juniortävling, Old Course, Flagg golf, Colorama, Ögonfröjd, GML, ” Dosses” från Väst till Öst via Nord, avslutningstävlingen på lördagen med efterföljande fest på golfkrogen som kommer att ha annan underhållning och mat under veckan. Klubbens PRO Teddy M med sina aktiviteter, inte att glömma.

Styrelsen hoppas på stort deltagande och att vi slår tidigare rekord med 508 deltagande!

Allt detta nu positiv information, men det finns lite negativ också att delge er med!

Bevattningssystemet som krånglar, betalterminalen som måste bytas ut, nya EU-direktiv är kostnader som styrelsen inte hade planerat för och sedan i dagarna har det skett stor skadegörelse på just bevattningen då man slår i sönder ventilerna och toaletterna. Tråkigt att detta skall behöva hända.

Men styrelsen kommer att lösa alla problem, så att vi fortfarande kan spela golf på en fin bana framöver, detta är jag helt övertygad om.

Med bästa golfhälsningar,

Ordförande och styrelsen