Golfveckan 2019

Publicerad: 2019-07-20

Golfveckan har varit en succé både deltagarmässigt och vädret som har varit helt fantastiskt bra för att spela golf under och en bana i toppskick.

Det kom c:a 500 startande denna vecka och klubbens Pro Teddy Melén hade aktiviteter under torsdagen och golfrestaurangen erbjöd ett stort utbud av ollika varianter med mat att erbjuda deltagarna på.

Många frivilliga krafter från klubbens medlemmar har gjort att denna vecka har blivit en god reklam för banan och dess anläggning med klubbhuset, banan och inte minst golfrestaurangen. Viktig inkomst för klubbens verksamhet.

Tävlingskommittén med Rickard L , Magnus A, Marie A, Monica J och Hans V har gjort ett otroligt jobb med att planera och se till att allt fungerade vid tävlingarna och klubbens bankommitté med Tord L som bistått GML med div. hjälp vid sättningen av den gamla banan, The Old Course på måndagen.

Bra jobbat av dessa och GML med Erik Helles personal som har sett till detta.

Jag vill härmed framföra klubbens stora tack till alla er deltagare, frivilliga funktionärer vid tävlingarna, GML med Erik H personal, Tävlingskommittén, Bankommittén, Golfrestaurangen och inte minst till våra viktiga sponsorer

Tack alla för denna års golfvecka.

Karl-Olof Lööw