Gåsaslaget

Publicerad: 2019-10-27

Gåsaslaget - Den 26 oktober

Lördagens tävling var en 2-manna Scamble, slaggolf som hade samlat 36 par = 72 spelare vilket är rekord för denna tävling. Inte mindre än 12 gästande klubbars medlemmar deltog!

Vädret var sämsta tänkbara med regn och kraftig blåst under hela tävlingen, men trots denna dåliga förutsättning av att spela golf gjordes det otroligt bra resultat med att samliga pristagare spelade under sina handicap!

Dagens tävling avslutades med att golfkrogen serverade Ärtsoppa & pankaka som så klart smakade utmärkt bra efter en lång dag på banan i hårt väder.

Dagens fina prisbord var skänkt av Emils Transporttjänst AB i Stidsvig, som bestod av Gäss så klart och ungtupp, kalkon och kyckling. Ett stort tack till EMIL som man från klubben hoppas återkommer nästa år.

Före prisutdelningen som leddes av Magnus A, Rickard L & Monica J från Tävlingskommittén, så hedrade man Thomas Anderberg, klubbens hedersordförande som avled i fredags med en tyst minut.

gås19_1

Det fina prisbordet

gås19_2

Närmast flagg på hål 15 i Damklassen kom Eva Lindén, Kävlinge Gk

gås19_3

Närmast flagg på hål 15 i Herrklassen kom "Otta" Lööw

gås19_4

Dagens vinnare, Joacim P. och Stefan L. på 66 slag.

gås19_5

På 2:a plats kom Lennart "Nenne" A. och Magnus A. Bosjökloster GK 66 slag.

gås19_6

På 3:e plats kom Åsa H-B och Jan B. på 66 slag