ÅRSMÖTE HÖST

Publicerad: 2018-11-23

Torsdagens Årsmöte Höst den 22 november, samlade ett 40-talet medlemmar som hade att ta ställning till bl.a. val av styrelse och övriga funktionärer inför säsongen 2019.

Valen gick i många fall till omval och några nyval tillkom.

Ordförande för 2019 omvaldes Karl-Olof Lööw till att leda klubben ytterliggare ett år och med omval på de flesta platserna i styrelsen, dock hade tre medlemmar avsagt sig omval och där valdes in Tord Larsson och Magnus Augustsson som suppleanter medan man flyttade upp Marie Augustsson & Åsa Hjelm Berg till ordinarie ledamöten.

Avtackning av Ann-Eva Åberg & Rickard Lindsjö i styrelsen och Hans Pommer som revisor.

Protokoll tryck här

årsmöte18_1

årsmöte_2

årsmöte_3

årsmöte_4

KM medaljer delades ut till Tord Larsson H60, Christer Persson Herrklass, Monika Johansson Damklass och Alexander Lindahl juniorklass.