Golfkrogen

Joachim

Golfkrogen är stängd

Hej

Den 04-08-2014 fik jag nycklarna till en lille golfkrog i den by jag bor i Ljungbyhed.

Där serverade dom fryspizza, korv och färdig köpt mat som bara skulle i mikroovn.

På en vecka hade jag gjort en a la carte och dagens rätt meny med hemgjort mat och så gick det snabbt med att folk utifrån kom och säckat min mat vaja dag.

Jag trodde att jag bara skulle har en lille mysig café till oktober men nej jag försatte fram till december och bara stänkte ned i 4 vecka och så var vi i gång igen.

Dom flesta golf restauranger har bara öppet i 6 till 7 månader men jag har varit så tacksam att jag har kunna ha min öppet nästan året rund nu är där gått 5 år och nöj var har jag upplevt mycket båda på gott och ont och jag ser att det är dags för mig att komma vida och jag vill önska golfklubben allt lycka till och hoppats dom hitta en där har gnistan till att vara hos dom!!

Mig och min sambo är blivit utträd till att bli familjehem i januari och i april fick vi 2 små svenska barn som inte har haft en bra start i livet på 1 år och 3 år

min sambo säg opp sitt jobb för att gå hemma för dom kunna inta komma på förskolan den första tid och nu har han fått ett bra erbjudne som han inte kan tacka nej till så därför komma dom sista dagar på när vi har öppet på golfkrogen för att jag måste vara mamma ledig hoppats på förståelsen.

Med många varme hjärter och sista hälsningar från mig till alla mina gäster som har kommit i alla dom 5 år, jag har kunna förtrolla ers mat komma jag aldrig att glömma och jag komma att saknar det.

/ Nathja Borgström.